Informatii cu caracter personal

Aurom Metal Investment  se angajeaza  sa colecteze  informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile noastre, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea noastra.
Informatiile cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprind, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail sau alte informatii colectate la inregistrare.
Daca alegeti sa ne furnizati informatii cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai in scopurile declarate la colectarea lor.
Prin furnizarea de date catre Aurom Metal Investment , sunteti de acord cu procesarea datelor conform acestei declaratii de confidentialitate.

Securitatea informatiilor

Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie – asa functioneaza transmiterea mesajelor prin internet.   Aurom Metal Investment  nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care sunt in afara controlului sau.
Aurom Metal Investment  isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la eventuale schimbari intervenite in legislatia in vigoare.

contact


  • Adresa: Bucuresti, sector 2, Soseaua Pipera 44, Cladirea United Motors.
  • Telefon +40 31 426 0777
  • E-mail: contact@aurom.ro