9
Despre noi

Aurom Metal Investment SRL  este o societate comerciala cu capital integral romanesc care detine site-ul „aurominvestment.ro” si care inca de la infiintare a fost dedicata exclusiv comercializarii metalelor prețioase cu autorizatia ANPC nr. 007781/31.08.2011.

 

 Cu o experiența de 7 ani pe piața romanească,  Aurom va propune o gama variata de produse din aur , argint si platina sub forma de monede si lingouri.

 

Aurom Metal Investment este importator direct de la cel mai mare procesator de metale pretioase din lume RAND REFINERY, Africa de Sud:   http://www.randrefinery.com/ .

 

Totodată propune pietei romanești produsele de la Monetaria Statului si de la producatorul elvetian Argor –Heraeus,  precum si de la alti mari producatori mondiali.

 

Preturile practicate sunt in directa corelare cu piața mondiala a metalelor pretioase ( LBMA) si ne putem mândri ca avem cea mai atractiva si variata oferta de pe  piața romaneasca.

 

Produsele noastre pot fi achizitionate direct din magazinul AUROM , din magazinele partenere, sau de pe site-ul nostru  www.aurominvestment.ro .

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informație suplimentară, atat in magazinul nostru,  cat si prin intermediul site-ului   www.aurominvestment.ro .

Cu sinceritate,

Director General

contact


 

  • Adresa: Bucuresti, sector 2, Soseaua Pipera 44, Cladirea United Motors.
  • Telefon +40 31 426 0777
  • E-mail: contact@aurom.ro